Automoto

Završeno trodnevno testiranje

Ivana Jurica • četvrtak, 24.01.2008.

Chevrolet RML tim uspješno je zaključio trodnevno testiranje u portugalskom Estorilu. Alain Menu, Nicola Larini i Rob Huff testirali su nekoliko različitih komponenti za automobil s kojim bi trebali nastupati u nadolazećoj sezoni…

Testiranja su obavljena u portugalskom Estorilu. Nastavak testiranja dogodit će se u Velikoj Britaniji, a posebna pažnja posvetit će se motoru. Za to vrijeme automobili će biti transportirani do Brazila gdje će se 2. ožujka održati i prva utrka nove sezone World Touring Car Championshipa.

Jedan od trojice Chevroletovih vozača, Rob Huff, nakon testiranja u Portugalu kazao je: "Između testiranja u Valenciji i ovih ovdje mogu reći da smo napravili nekoliko koraka naprijed. Svatko malo više razumije postavke, te svi rade u pravom smjeru. Svaki dan postizali smo sve više s novim automobilom i dobro je što će automobil biti spreman tako rano."

Zadovoljan ostvarenim je i Mark Busfield: "Napravili smo dosta testova tijekom prosinca i siječnja u pripremi za novu sezonu. Ovo nam je drugi put od prosinca da koristimo stazu u Estorilu. Klima je povoljna, a i ovdje će se po prvi put održati utrka WTCC-a u srpnju. Bio je ovo naš posljednji test prije nego što će oprema i automobili biti transportirani u Brazil gdje starta nova sezona."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!