Ostali sportovi

Vlada RH pokrovitelj mitinga na Gripama

Maja Giljanović • nedjelja, 27.01.2008.

Prihvaćanjem poziva, Vlada Republike Hrvatske udovoljit će željama organizatora Međunarodnog atletskog mitinga "Slobodna Dalmacija" koji će se pod visokim pokroviteljstvom Premijera, dr. Ive Sanadera održati 13. veljače...

Državni je vrh također prepoznao kvalitetu mitinga koji u organizaciji ASK-a i njegovog predsjednika Borisa Poljaka svakim danom prima nova priznanja. U ko-produkciji s gradonačelnikom Ivanom Kuretom Poljak je, naime, u četvrtak potpisao sponzorski ugovor s glavnim pokroviteljem Slobodnom Dalmacijom, a cijeli niz državnih, gradskih i inih institucija i pojedinaca na svoj način doprinose spektaklu koji nas u dan prije Valentinova 17.30 očekuje u dupkom ispunjenoj Velikoj dvorani SC Gripe.

Vrijedi još jednom istaknuti da je Svjetska atletska federacija splitski miting uvrstila u službeni kalendar omogućujući mu daljnji kontinuitet, a Hrvatsku će u potvrdu podrške pohoditi i visoko izaslanstvo IAAF-a. Organizatori su, pak, ranijim pozivima legendama Štefki Kostadinovoj i Sergeju Bubki pridodali i službenu pozivnicu Predsjedniku Vlade da kao počasni gost poprati obračun svjetske prvakinje, sugrađanke mu Blanke Vlašić i izazivačica (zasad su najbliže dolasku Ana Čičerova i Antonietta di Martino).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!