Rukomet

Alilović: "Ovo je veliki uspjeh"

Goran Tomičić • nedjelja, 27.01.2008.

Hrvatska je poražena u finalu Europskog prvenstva, ali i srebrna medalja je povijesni uspjeh, s čime su se složili i naši igrači. Davor Dominiković istaknuo je da je šteta što nismo izborili izravan plasman na Olimpijske igre, a Ivano Balić skrenuo je pažnju na suđenje, ali nitko nije osporio zasluženost danske pobjede...

"Prvo treba zadržati osmjeh na licu jer je ovo uspjeh. Treba čestitati Dancima jer su zasluženo osvojili naslov. Nama nije ništa poklonjeno, ovo srebro smo osvojili i zaslužili", zaključio je Nikša Kaleb.

"Hvala na čestitkama. Borili smo se i stvarno mi je drago što sam dio ove momčadi i ovog programa. Dečki su stvarno odlično odigrali", kratak je bio Zlatko Horvat.

Vezane vijesti

"Bili su bolji. Mi smo dobro otvorili utakmicu i u početku smo bili bolji, ali na kraju prvog dijela otišli su na tri razlike i tad su bili nedostižni. Svi smo bili nervozni jer ipak je ovo finale. Mi mlađi smo prvi puta igrali finale, ali nećemo sada u ničemu tražiti isprike. Danci su bili bolji i to moramo priznati. Ovo je veliki uspjeh za nas, to je srebrna medalja. Čestitam svima na borbenosti, ostavili smo srce na terenu", mišljenje je Mirka Alilovića.

"Ovo je potpuno zaslužena pobjeda Danske. Igrali su najbolje na turniru. Borili su se i u obrani i u napadu, imali su fenomenalnog golmana. Žao mi je zbog nas, jer svi znamo koliko smo truda uložili u ovo. Osobito je šteta što smo propustili izravan plasman na Olimpijske igre", izjavio je Davor Dominiković.

"Dobro smo otvorili utakmicu, ali smo se onda malo tražili u napadu, a posebno ja. Tu se oni vratili i preuzeli kontrolu, a onda su se umiješala ova dva gospodina. Nisu nam dali doći na manje od tri razlike. Mi još nismo iskoristili nekoliko situacija i na kraju smo izgubili. Mislim da trebamo biti zadovoljni. S obzirom na to u kakvom smo stanju došli ovdje i koliko smo problema imali, ovo je veliki uspjeh. Danci su bili bolji bez obzira na sve druge okolnosti", misli Ivano Balić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!