Nogomet

U Zagrebu o proširenju Eura

HINA • ponedjeljak, 28.01.2008.

U glavnom gradu Hrvatske održat će se, od 29. do 31. siječnja, dva značajna sastanka Europske nogometne federacije (Uefa) kojima će nazočiti predsjednik Uefe Michel Platini i predsjednik Svjetske nogometne organizacije Fife Joseph Blatter...

Najprije će se, 29. i 30. siječnja, u zagrebačkom hotelu Sheraton održati niz sastanaka Izvršnog odbora Europske nogometne federacije (Uuefa) na kojima se očekuju i predstavnici 53 nacionalna saveza, koji će raspravljati i o proširenju broja sudionika završnice europskih prvenstava sa sadašnjih 16 na 24 reprezentacije.

U četvrtak, 31. siječnja, u Internacionalnom Hypo Expo centru održat će se 32. redoviti Kongres Uefe na kojem će Michel Platini izvjestiti o zbivanjima u protekle dvije godine, kao i završnim pripremama za organizaciju EP, koje će se u lipnju održati u Austriji i Švicarskoj.

Predsjednik RH Stjepan Mesić primit će u utorak, 29. siječnja, u 18.00 sati u Predsjedničkim dvorima nogometno izaslanstvo u kojem će, pored ostalih, biti i predsjednik Uefe Michel Platini i čelnik Fife Joseph Blatter.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!