Nogomet

Pearce u Capellovom stožeru

HINA • srijeda, 30.01.2008.

Novi engleski izbornik Fabio Capello uključio je u svoj stručni stožer poznatog bivšeg engleskog nogometaša Stuarta Pearcea, koji je u igračkim danima zaradio nadimak "Psycho"...

Capello je uvrštenjem Pearcea ispunio ranije dato obećanje da će u do danas posve talijanski stručni stožer uključiti i Engleza, a Pearce će, uz ulogu Capellova pomoćnika, obavljati i dužnost izbornika engleske U-21 reprezentacije.

"Na meni je bilo da odlučim između Trevora Brookinga i Stuarta Pearcea, a odlučio sam se za Stuarta jer ima ogromnog iskustva u engleskom nogometu i kao igrač i kao trener. On posve dobro razumije moje metode i cilj koji smo postavili. Bit će izbornikom U-21, ali će u dvobojima A reprezentacije sjediti odmah do mene na klupi", kazao je Capello.

Pearce je kao igrač nastupao za Nottingham Forest, Newcastle United i West Ham United, a ima i 78 nastupa za englesku reprezentaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!