Nogomet

Capello zaobišao Beckhama

HINA • četvrtak, 31.01.2008.

Novi engleski izbornik Fabio Capello nije pozvao Davida Beckhama za prijateljski dvoboj protiv Švicarske na Wembleyju sljedeće srijede, svoju prvu utakmicu otkako je preuzeo tu dužnost...

Beckham (32), član LA Galaxyja, nije igrao od studenoga prošle godine i dvoboja Engleske i Hrvatske kada su naši reprezentativci pobjedom od 3:2 izbacili Engleze s ovogodišnjeg Eura, ali je trenirao s Arsenalom kako bi zadržao kondiciju.

Capello je izjavio kako nije u potpunosti isključio Beckhama iz svojih planova, ali teško je vjerovati da će zvati igrača kojega nije previše cijenio niti tijekom njihova zajedničkog boravka u madridskom Realu.

Beckham je dosad 99 puta igrao za Englesku, te bi u slučaju još jednog nastupa postao tek peti igrač u povijesti "Gordog Albiona" sa 100 i više nastupa. Do sada je to uspjelo samo Peteru Shiltonu (125), Bobbyju Mooreu (108), Bobbyju Charltonu (106) i Billyju Wrightu (105).

Capello će svoj popis službeno objaviti u 16.30 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!