Nogomet

Adriano se provukao

Branimir Korać • utorak, 19.02.2008.

Napadač milanskog Intera na posudbi u Sao Paolu, Adriano Leite Ribeiro dobro je prošao na saslušanju Disciplinske komisije brazilskog nogometnog saveza. Adriano se provukao sa svega dvije utakmice suspenzije...

U Sao Paolu su s nestrpljenjem iščekivali odluku Brazilskog nogometnog saveza o visini kazne Adrianu. Brazilski reprezentativac u derbiju protiv Santosa napravio je još jednu glupost u nizu glavom udarivši Domingosa te mu je prijetila visoka kazna. Prema pravilniku Saveza, Adriano je mogao biti kažnjen do 18 mjeseci suspenzije. No, na sreću po njega i Sao Paolo, to se nije dogodilo.

Adrianovo ime još ima veliku težinu u brazilskom nogometu stoga mu je Savez progledao kroz prste. Kažnjen je sa svega dvije utakmice suspenzije od čega je jednu već odležao. U nedjelju navečer Sao Paolo je bez Adriana gostovao kod Marilie i upisao poraz 3:2 uz novi crveni karton, ovaj put zbog profesionalnog prekršaja braniča za jedanaesterac.

Inače, Adrianova karijera u početku nije davala za naslutiti da će biti tako problematična. Napadaču je sve krenulo niz brdo 2006. godine nakon smrti oca, pao je u formi, ušao na terenima i van terena u niz konfliktnih situacija te je poslan u Sao Paolo na rehabilitaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!