Nogomet

Slovenija odgođena, traži se protivnik

Bernard Jurišić, HINA • petak, 22.02.2008.

Predstavnici nogometnih saveza Hrvatske i Slovenije nu četvrtak su se na sastanku u Čatežu dogovorili da se otkaže prijateljska nogometna utakmica dviju reprezentacija zakazana za 23. svibnja u Mariboru...

Umjesto toga, dva su nogometna saveza dogovorila prijateljsku utakmicu koja će se na obnovljenom stadionu Ljudski vrt u Mariboru održati 20. kolovoza, kao pripremna utakmica pred ciklus kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Slovenski nogometni savez priopćio je da nije moglo prihvatiti ponudu Hrvatske da se umjesto u Mariboru 23. svibnja prijateljska utakmica pred Europsko prvensztvo u Austriji i Švicarskoj odigra u Rijeci u subotu 24. svibnja jer slovenska reprezentacija za 26. svibnja ima već dogovorenu utakmicu u Švedskoj.

Hrvatskoj je tako ostao otvoren termin 24. svibnja, a na HNS-u je da izborniku Biliću ponudi nove opcije. Zainteresiranih ima, no izbor je dosta siromašan jer je većina europskih reprezentacija već zauzeta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!