Nogomet

PFA poslao pismo podrške Eduardu i Tayloru

HINA • srijeda, 27.02.2008.

Izvršni direktor Udruženja profesionalnih nogometaša (PFA) Gordon Taylor poslao je pismo podrške napadaču hrvatske nogometne reprezentacije i Arsenala, Eduardu da Silvi, ali i braniču Birminghama Martinu Tayloru koji je "polomio" napadača "Vatrenih".

Taylor se nada kako će Eduardo i njegov prezimenjak uspješno nastaviti svoje karijere, te prebroditi teške trenutke karijere kroz koje sada prolaze, Eduardo zbog teške ozljede, a branič Birminghama zbog osude javnosti.

"Ovo je vrlo teška i nezgodna situacija, nažalost i takve se događaju u nogometu. Žao mi je obojice igrača i poslao sam pismo i jednom i drugom. Ovo što se dogodilo Eduardu je tragedija za njega, njegov klub i reprezentaciju. Nadam se kako će se oporaviti i uspješno vratiti na travnjak", kazao je čelnik PFA-a, te dodao: "Vjerujem kako će i Martin pokazati snagu karaktera i prebroditi ove teške trenutke. On je dobar dečko i znam da mu je vrlo teško."

Gordon Taylor se nada kako Eduardova ozljeda neće utjecati na dobre odnose koji su do subote vladali između Birminghama i Arsenala. Taylor je čak i opravdao izjavu menadžera Arsene Wengera koji je izjavio kako Martinu Tayloru treba doživotno zabraniti igranje nogometa.

"Razumijem njegovu reakciju premda je ona pretjerana. Arsene je takav, teško podnosi nepravdu. Nažalost i ozljede su sastavni dio sporta, sve se dogodilo vrlo brzo i Martin je nespretno reagirao", zaključio je prvi čovjek udruženja nogometaša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Piše: Mario Borko

    Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Zavjesa na 17. Europsko prvenstvo se spustila, Španjolska je četvrtim naslovom postala rekorder, a prije nego što je stigla do te laskave...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!