Nogomet

Ivanković i Vulić odbili isti posao

Dario Dodić • ponedjeljak, 03.03.2008.

Vijetnamski nogometni savez muku muči s angažiranjem novog izbornika nacionalne vrste. Čak petoricu kandidata imali su na umu čelnici Saveza, no sva petorica odlučila su se za druge angažmane...

Slika 1 od 1.
Foto: Darko Kraljević

Prema pisanju Vietnam Newsa, Vijetnamski nogometni savez imao je pet glavnih kandidata koji su zadovoljavali kriterije tražene pri izboru novog izbornika reprezentacije. Među njima bili su i hrvatski treneri Branko Ivanković i Zoran Vulić. Zanimljivo je da je najniža ponuđena mjesečna plaća za izbornika Vijetnama bila "samo" 10.000 američkih dolara. Radi se o iznosu koji je predložio Dragoslav Stepanović, čovjek s najmanje ispunjenih kriterija među petoricom finalista.

Na veliku žalost Vijetnamaca naši su treneri odbili posao, iako su okarakterizirani kao "treneri koji odlično poznaju azijski nogomet". Kao što je poznato Vulić je prihvatio posao u Rusiji gdje će trenirati Luč Energiju, dok se prema pisanju Vietnam Newsa donedavni trener Dinama odlučio na povratak u Iran.

Izgledno je da će izborničku palicu preuzeti njemački strateg Jürgen Gede, koji prvotno nije bio niti među 23 kandidata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!