Nogomet

Beckham se ponovno ozlijedio

Zoran Zdelar • srijeda, 05.03.2008.

Nekad ponajbolji vezni igrač svijeta, David Beckham, nakon napuštanja Real Madrida jednostavno nema sreće s ozljedama. Novu je zadobio tijekom ekshibicijske utakmice Los Angeles Galaxyja u Aziji...

Bivši kapetan engleske reprezentacije, David Beckham, koji se i dalje nada da će zaigrati još barem jednom u dresu Gordog Albiona kako bi skupio 100 kapica, no u ostvarivanju tog cilja definitivno mu neće pomoći brojne ozljede. Otkako je napustio redove madridskog Reala, Beckham svako malo mora pauzirati zbog ozljeda, uglavnom je problem koljeno, a ponovno se ozlijedio na ekshibicijskoj utakmici Los Angeles Galaxyja koja je igrana na turneji u Aziji.

Ubilježio je Beckham jednu asistenciju u pobjedi od 3:0 nad Shanghai-Hong Kongom, ali je travnjak morao napustiti u 70. minuti zbog zadobivenog udarca u nogu. Prema prvim procjenama, ozljeda ipak nije ozbiljnije naravi i ne bi trebao Beckham pauzirati dulje od tjedan dana.

Beckham tako neće po dobrom pamtiti svoju treću nogometnu turneju po Aziji (2003. i 2005. godine bio je s Real Madridom), a tužni su ostali i gledatelji koji su većim dijelom na utakmicu došli samo kako bi uživali u njegovim potezima.

U utakmici je zablistao reprezentativac Gvatemale, Carlos Ruiz, koji je postigao sva tri pogotka na susretu, a Beckham mu je dodao loptu kod postizanja prvog gola u završnici prvog poluvremena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!