Nogomet

Beckham opet u kombinacijama

Ante Pažanin • četvrtak, 06.03.2008.

Izbornik Engleske Fabio Capello najavio je mogućnost da ponovno pozove Davida Beckhama u momčad i tako mu omogući 100. nastup u dresu Gordog Albiona. Sve ovisi o tome koliko je Beckham, koji je nedavno pretrpio lakšu ozljedu, spreman za nastup i u formi...

Toliko spominjani David Beckham opet je u središtu pozornosti. Ovaj put pitanje je vraća li se u englesku momčad. Beckham, koji je do sada nastupao za Manchester United i Real Madrid, trenutno igra u američkoj nogometnoj ligi za LA Galaxy. Iako je pri preuzimanju engleske reprezentacije Fabio Capello bio neodređen oko pozivanja Beckhama u momčadi ipak je ostavio mogućnost da ga pozove za prijateljsku utakmicu s Francuskom koja se igra za 20-ak dana na Stade de Franceu. Beckham je nedavno pretrpio lakšu ozljedu, ona ga ne bi trebala zadržati dugo van terena. Beckham trenutno ima 99 nastupa za izabranu vrstu i Capello će mu možda omogućiti i 100. nastup, ali sve ovisi o trenutnom zdravlju i formi 32-godišnjeg veznjaka.

"LA Galaxy igra utakmicu 14. ožujka i moj pomoćnik ili ja ćemo otići provjeriti u kakvom je stanju i formi. On je u kombinacijama za Francusku, ostvarit će svoj 100. nastup ako je zdrav i u formi. Po njegovom zadnjem intervjuu učinilo mi se da nije u najboljoj formi stoga ću ga nazvati da provjerim o čemu se točno radi i što on misli o svemu tome."

Ono što svakako neće pomoći Beckhamu u cijeloj priči je što nastupa u američkom MLS-u, daleko od očiju europske nogometne scene i izbornika Capella i što se u zadnje vrijeme više bavi reklamnim i humanitarnim radom nego nogometom. Možemo očekivati još obrata u ovoj priči i s obzirom na ne tako sjajan odnos Capella i Beckhama u Real Madridu, no ono što je sigurno je da bi njegovo igranje za izabranu vrstu Englezima samo pomoglo s obzirom na njegovu želju i zalaganje u dresu s tri lava.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!