Vodeni sportovi

Sanja odustala od odustajanja

Maja Giljanović • četvrtak, 06.03.2008.

Europska prvakinja i svjetska rekorderka s prvenstva u 25-metarskim bazenima Sanja Jovanović se predomislila i unatoč prvotnim najavama odradit će dvostruki program u nadolazećih nepunih mjesec dana...

21-godišnja Dubrovčanka je, naime, u siječnju obznanila da zbog prenatrpanosti rasporeda neće put Manchestera na Svjetsko prvenstvo u malim bazenima koje je na rasporedu od 9. do 13. travnja, a slijedi dva tjedna iza Europskog prvenstva u 50-metarskim bazenima u Eindhovenu od 18. do 24. ovog mjeseca.

Jamačno ohrabreni formom koju je pokazala na Prvenstvu Hrvatske proteklog vikenda u Splitu gdje se okitila četirima naslovima i primjerice na 50 leđno isplivala vodeći ovosezonski svjetski rezultat (27.12), Sanja i trener joj Dmitri Bobev odlučili su se i za Englesku.

S obzirom, međutim, da četiri mjeseca potom slijedi vrhunac proteklog četverogodišnjeg rada - Peking, Jovanović će prijaviti isključivo svojih paradnih 50 leđno i pred naletom ponajboljih svjetskih leđašica braniti 26.50 isplivanih sredinom prosinca u Debrecenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!