Nogomet

Beckham preživio Capellovu sječu

Maja Giljanović • nedjelja, 23.03.2008.

Nekadašnjeg engleskog kapetana Davida Beckhama izbornik Fabio Capello uvrstio je među 23 putnika na prijeteljsku utakmicu u Francuskoj dok se ozlijeđenima Scottu Carsonu i Matthew Upsonu pridružila skresana petorka...

Tottenhamov čuvar mreže Scott Robinson se također vratio nakon stanke od strave protiv Hrvatske na Wembleyju, a Becks ostaje u igri za svoj jubilarni 100. nastup u reprezentativnom dresu. Kraćenje popisa, pak, nisu preživjeli Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Ashley Young (Aston Villa), Shaun Wright-Phillips (Chelsea), David Wheater (Middlesbrough) i Jermaine Defoe (Portsmouth).

Capello je objavljujući konačnu listu izrazio i blagu zabrinutost po zdravlje svojih igrača: "Nisam presretan. Tri dana prije Pariza igraju se dvije utakmice umnogočemu ključne u raspletu borbe za naslov i raspored FA nam ne ide na ruku. Stožerni igrači reprezentacije bit će umorni, propustit će pokoji trening, ali najpreče je da se nijedan ne povrijedi".

Među njima su redom Chelseajevi Frank Lampard, Wayne Bridge, Ashley i Joe Cole, Manchesterovi Rio Ferdinand, Wes Brown, Owen Hargreaves i Wayne Rooney, Liverpoolovi Steven Gerrard i Peter Crouch odnosno Arsenalov Theo Walcott.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!