Nogomet

Engleski mediji "udarili" po Capellu

HINA • četvrtak, 27.03.2008.

Bio je potreban samo jedan poraz, u srijedu od Francuske 0:1, da se naglo prekine, nakon samo dvije utakmice "medeni mjesec" između Engleske i izbornika Talijana Fabija Capella, od kojeg su se očekivala čuda...

"S Capelloom se očekivalo da Engleska počne nalikovati nekoj od talijanskih ekipa, razarajućih, napornih, ali gotovo nepobjedivih. Napravili smo samo pola", ironičan je "Times".

"Daily Telegraph" je u četvrtak učinio nešto što ne čini gotovo nikada, dao je ocjenu Capellu, osrednju, kao što su dobili i njegovi igrači (5 od 10).

U četvrtak je engleski tisak žalio zbog "ukočene i predvidljive igre engleske reprezentacije", osuđivali "anemičnu igru na koju ih je već navikao Capellov prethodnik Steve McClaren".

Osim toga, engelski su mediji, navodeći kako Capellova karijera nije neprekidan niz uspjeha, podsjetili na tužan spektakl koji je ponudio Juventus protiv Arsenala u Ligi prvaka prije dvije godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!