Nogomet

River i dalje nepobijeđen

Maja Giljanović • ponedjeljak, 31.03.2008.

River Plate trenera Diega Simeonea preuzeo je prvo mjesto u poretku Clausure trijumfom nad Arsenalom jer je dojučerašnji lider Boca naprotiv uzela samo bod kod davljenika Olimpa...

River je neporažen nakon osam utakmica i lideri su prvenstva s 18 osvojenih bodova (dva viška), a slavlje na Velezovom stadionu s obzirom da je njihova Bombonera bila zauzeta sajmišnim događanjima, donio je Rodrigo u 34. minuti odnosno sačuvao raspoloženi Juan Carrizo zaustavivši barem dvije stopostotne prigode Arsenala u drugom poluvremenu.

Utakmicu su još jednom obilježili "navijači": sukobljene frakcije Riverovih navijača međusobno su se tijekom susreta sukobile, a po posljednjim podacima najmanje ih je desetak ozbiljnije ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu.

Južnoamerički, pak, prvak Boca je s druge strane propustio uzeti sva tri boda unatoč vodstvu (Leandro) iz 36. minute. Olimpo je, naime, poravnao preko Urugvajca Josemira desetak minuta prije kraja.

Dva boda za Riverom kaska i Estudiantes (uz, međutim, utakmicu manje) koji je kod kuće svladao Velez pogotkom Ivana Morena u 89. minuti dok je lanjski osvajač Aperture, Lanus izgubio kod San Lorenza: u pobjedi 3:1 nekadašnji je igrač Wolfsburga, Portsmoutha i Zaragoze Andres D'Alessandro bio dvostruki strijelac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!