Nogomet

Crouch: "Moram biti realan"

Ivana Jurica • ponedjeljak, 07.04.2008.

Engleski reprezentativac Peter Crouch ove sezone više sjedi na klupi nego što igra. Njegov trener Benitez više vjeruje Španjolcu Torresu, pa je 27-godišnji Crouch tek sedam puta ove sezone započeo utakmicu od prve minute pa se sve češće spominje i mogućnost da napusti Anfield. Crouch kaže da mora biti realan i misliti na sebe, te da će o svemu odlučiti po završetku sezone …

"Volio bih ostati, ovo je fantastičan klub i volim sve u i oko njega, ali moram biti realan. Ako želim igrati za reprezentaciju Engleske i unaprijediti svoju karijeru moram igrati, a to se trenutno baš i ne događa. Morat ću razmisliti o tome", kaže visoki napadač.

Bez obzira što igra jako malo Crouch je koncentriran na to kako da što bolje pomogne momčadi: "Trenutno sam koncentriran na utakmice i kako da pomognem momčadi da nešto osvoji i da i ja odigram nešto više na kraju sezone. Imamo odličnu priliku u Ligi prvaka i sve su moje snage usmjerene na to."

Benitez se odlučio na igru s jednim napadačem, vjeruje Torresu koji je u odličnoj formi, pa Crouch nije baš uvjeren da će i u utorak u uzvratu protiv Arsenala biti u početnom sastavu: "Prilično je jasno da neću startati. Manager se odlučio za igru samo s jednim napadačem, a Fernando je odličan ove sezone."

"Bez obzira na to što on sam neću krenuti od početka, uvjeren je d njegova momčad može dohvatiti polufinale Lige prvaka. Igramo prilično dobro i mislim da imamo veliku priliku proći Arsenal", zaključio je napadač Liverpoola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!