Nogomet

Beckhamu lova do krova

Maja Giljanović • ponedjeljak, 07.04.2008.

France Football u svom će sutrašnjem izdanju obznaniti popis najplaćenijih igrača i trenera svijeta koji očekivano predvodi LA Galaxyjev David Beckham...

30-godišnji nekadašnji kapetan Engleske, naime, lani je od kluba i sponzora uprihodio ukupno 31 milijun eura, sedam odnosno osam više od Barceloninih Ronaldinha i Lionela Messija, a kako su Katalonci očito široke ruke u Top 5 je uskočio i Thierry Henry.

Četvrti je Manchesterov Cristiano Ronaldo, a o Premiershipu kao trenutno obećanoj zemlji govori plasman među deset još i Chelseajevih Terryja i Ballacka odnosno Livepoolov Gerrard. Dvojicu, pak, još ima i lanjski europski i svjetski prvak, Milan koji brazilski duo Ronaldo/Kaka plaća nekih trinaestak milijuna godišnje.

Ni trenerske bušte ne zaostaju: treći put uzastopce listu predvodi besposleni Jose Mourinho kojem je lani na račun sjelo novih 29 milijuna eura, dvostruko više od novog engleskog izbornika Fabija Capella i četverostruko od Manchesterovog Sir Alexa Fergusona (7.4 milijuna).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!