Nogomet

Hyypia potvrdio vjernost Redsima

Frane Cvitanić • ponedjeljak, 07.04.2008.

Finac Sami Hyypia produžio je ugovor s Liverpoolom, te će ostati u igračkom kadru Redsa sve do kraja sezone 2008./2009...

Iako je već odavno zakoračio u 34. godinu života, iz utakmice u utakmicu oduševljava svojim sigurnim, rutiniranim i kvalitetnim nastupima, te ispunjava najteže obrambene zadatke, istiskujući iz momčadi mnogo mlađe igrače.

Hyypia se u Liverpoolu skrasio još davne 1999. godine, te se odmah nametnuo svojim nastupima, trudom i željom za dokazivanjem, pa je na taj način na dresu ponosno nosio kapetansku vrpcu i bio izvrstan "dirigent" momčadi.

Koliko novi ugovor teži javnosti nije poznato, ali svakako je Hyypia dobio i više nego zadovoljavajuću svotu na svoj bankovni račun, te je ostao na Anfieldu.

O mogućem odlasku iz Liverpoola rekao je: "Imao sam mogućnost preći u neki drugi klub, ali ovdje uživam i imam dobre odnose sa svima u klubu, tako da nemam razloga ići iz Liverpoola." ; te je pun optimizma dodao: "Nije uobičajeno u Engleskoj da jedan strani igrač provede deset godina u klubu, tako da sam sretan što ostajem u ovom sjajnom klubu. Nastavit ću naporno raditi i održavati formu, tako da mogu menadžeru biti na raspolaganju kad god mu zatrebam. Vidjet ćemo što će sljedeća godina donijeti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!