Rukomet

Lokomotiva na prekretnici

Maja Čeko • utorak, 08.04.2008.

Pravu buru digao je poraz Lokomotive od posljednjeplasirane ekipe prvenstva, Splita. Za stranice HRS-a direktorica kluba Klaudija Bubalo dala je oštar osvrt na proteklu utakmicu i prokomentirala stanje u klubu...

Ovim porazom Lokomotive jasno je kako Podravka Vegeta i ove godine uzima naslov prvakinja Hrvatske pa su se, kako kaže Bubalo, htjele iskoristiti neke igračice koje nisu toliko igrale kroz sezonu, ali nisu iskoristile svoju priliku, a Split je pokazao pravu borbenost i fair play.

Nakon poraza najviše se pričalo o treneru Josipu Šojatu koji nije bio na utakmici pa ga je zamijenila Nataša Kolega i odmah su krenule priče o njegovom odlasku iz kluba. Klaudija Bubalo na to kaže: "Trener Šojat je još uvijek pod dojmom reprezentativnih kvalifikacija i trenutno je na bolovanju, stvarno mu nije lako, ali i on je rekao da Lokomotiva jednostavno mora pobijediti Split, bez obzira u kakvom sastavu igrala."

Izgubljena utakmica više se ne može vratiti, ali u klubu su počeli uvelike razmišljati o budućnosti kluba: "Ne može mi nitko reći da ekipa s Nemaškalo, Vrkljan, Peraicom, Knježević, Čop, Starček i Zeljko nije u stanju pobijediti posljednjeplasiranu ekipu na ljestvici. Jednostavno je bio problem odnosa prema poslu s kojim se bave i sad su nas stavile pred veliku dilemu. Naime, reprezentativke Lovrić i Penezić sutra mogu otići u neki veći, tj. bogatiji klub, a mi, nakon Splita, nismo načisto koje igračice mogu iduće godine igrati u Lokomotivi, a koje jednostavno nemaju niti moralne niti igračke kvalitete za to."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!