Nogomet

Taylor: "Prošao je šok zbog Eduardove ozljede"

HINA • utorak, 08.04.2008.

Premda je od teške ozljede Eduarda da Silve prošlo više od mjesec dana, engleski mediji i dalje posvećuju veliku pažnju napadaču hrvatske reprezentacije i Arsenala, ali i braniču Birminghama Martinu Taylora koji je krivac za Eduardovu ozljedu...

U razgovoru za Birmingham Mail.net Taylor je otkrio kako je prošao početni šok zbog teške ozljede Brazilca s hrvatskom putovnicom, zahvalivši se klupskim čelnicima, ali i navijačima na velikoj podršci koju su mu pružili posljednjih tjedana. Nakon što je odradio kaznu od tri utakmice zbog crvenog kartona Taylor se vratio u momčad u susretu protiv Wigana, a dočekan je ovacijama.

"Sjajan je osjećaj vratiti se u momčad, posebice kada su me navijači tako lijepo pozdravili", kazao je Taylor te dodao: "Bio sam šokiran Eduardovom ozljedom, no sada je sve u redu. Sada sam potpuno spreman za nastavak igranja u Premiershipu."

Taylor je dodao da su ga ohrabrile vijesti o dobrom Eduardovom oporavku, najavivši kako planira novi posjet napadaču "Kockastih" i "Topnika". "Planiram novi posjet, zaista bi to želio učiniti", dodao je Taylor kojem je povratak na travnjak pokvarila lakša ozljeda aduktora.

"Već duže vrijeme imam problema s tom ozljedom. Koliko će trajati pauza doznat ćemo nakon još jednog pregleda", zaključio je branič Birminghama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!