Nogomet

Lehmann ljut na Wengera

Ante Pažanin • četvrtak, 10.04.2008.

Njemački reprezentativni vratar Jens Lehmann koji ove godine na kapaljku dobiva minute na vratima Arsenala nakon dugo vremena šutnje napao je menadžera Arsena Wengera zbog nepovjerenja koje ukazuje prema njemu...

Nakon što se činilo da se Jens Lehmann pomirio sa svojom sudbinom drugog vratara Arsenala u intervjuu za njemački Kicker 38-godišnji vratar izrazio je nezadovoljstvo svojim statusom u londonskom klubu: "Za mene je tragedija što smo ispali od Liverpoola, jer nisam mogao ništa promijenit. Ostao sam ovdje pomoći da osvojimo Ligu prvaka i vidio sam dobre šanse za igranje, ali mi nisu pružene, to me čini jako ljutim."

Lehmann je tijekom zimske stanke odbio ponudu Borussije Dortmund za koju je već jednom branio nadajući se da će se njegova situacija u Arsenalu popraviti. Ipak to se nije dogodilo i njemački broj jedan je zabrinut da bi to moglo ugroziti i njegovo Europsko prvenstvo.

Razočaran je Lehmann i odnosom Arsena Wengera prema njemu: "Sjediti na klupi iza nekog tko je počeo igrati kad sam imao 30 godina nije smiješno. Jako sam ljut i razočaran. Da mi je trener prije početka sezone rekao da neću igrati onda bi mogao odlučiti hoću li sjediti na klupi ili ne. On ima drugačije mišljenje i ne vjerujem da može biti sretan s njim."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!