Nogomet

Otkaz nakon uvreda sutkinji

Maja Giljanović • petak, 11.04.2008.

Igraču peruanskog prvaka San Martina čelnici su kluba odlučili raskinuti ugovor, a poslije uvreda Marija Leguizamona upućenih sutkinji tijekom prošlotjedne utakmice protiv Alianze...

Napadaču se, naime, zacrnilo kad mu je Silvia Reyes pokazala put u svlačionicu i nakon susreta je u televizijske mikrofone sasuo cijeli niz vulgarnih komentara s uglavnom seksualnim konotacijama. Promptno su potom reagirale brojne ženske udruge, a od reakcije urugvajskog reprezentativca ogradili su se mahom i igrači.

Klub je, pak, u priopćenju naglasio: "San Martin je posve solidaran sa sutkinjom. Nije riječ, inače, samo o uvredama dami nego posvemašnjem nedostatku poštovanja prema funkciji koju ona obnaša i mora snositi posljednice svog čina".

One su, pak, rigorozne: 25-godišnjaku, u Limu pristiglom prije dvije godine, pokazana su, naime, vrata. On je s druge strane uputi Reyesovoj ispriku (neprihvaćena je), ali ustraje da mu je "savjest čista jer sve rečeno je bilo u žaru borbe".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!