Nogomet

Privedeni čelnici Birminghama

Maja Giljanović • petak, 11.04.2008.

Potpredsjednik Birminghama David Sullivan i izvršna direktorica kluba Karren Brady privedeni su i pušteni uz jamčevinu, a sve zbog osnovane sumnje da su utajili novac i lažirali financijska izvješća engleskog premierligaša...

Londonska je policija u prostorije St Andrewsa upala prije mjeseca dana u sklopu opsežne akcije koja je buknula koncem prošle godine uhićenjem među ostalima menadžera Portsmoutha Harryja Redknappa, vlasnika Milana Mandarića i bivšeg igrača Pompeyja Amdy Fayea, a trenutno je 17. momčad lige u priopćenju izjavila: "Klub će u istrazi posve stajati na raspolaganju vlastima, a njih dvoje se s veseljem odazvalo pozivu na razgovor u želji da razjasne sve nedoumice".

Trener, pak, Birminghama Alex McLeish siguran je da nemili događaj (koji se inače vuče od sezone 2002./'03.) neće ostaviti traga na igračima: "Učinit ćemo sve da ostanemo hladnih glava. Njihova su me uhićenja iznenadila, ali nije na meni da se time opterećujem. Slijedi nam veoma nezgodan protivnik i moramo se usredotočiti na svoju igru".

U subotu, naime, igraju s Evertonom, a s obzirom da su na gostovanju kod Wigana 5. poraženi (2:0) novi bi neuspjeh mogao rezultirati sasvim neugodnom pozicijom i borbom za goli opstanak u predstojeća četiri kola (Bolton, trenutno ispod crte, kaska četiri boda).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!