Rukomet

Larvik i suci ipak prejaki

Goran Markuš • nedjelja, 27.04.2008.

Unatoč zalihi od dva gola iz prve utakmice igračice Podravke nisu uspjele proći Larvik koji je nakon prvog poluvremena i sedam golova prednosti u nastavku djelovao potpuno izgubljen da bi ih suci svojom odlukom u posljednjim sekundama spasili od "propasti", saznajemo sa službenih stranica HRS-a…

Iako su u uzvrat ušle sa dva gola prednosti iz prve utakmice igračice Podravke se nisu uspjele plasirati u finale Kupa pobjednica kupova. Vrlo slab početak Koprivničanki nije slomio duh ekipe Zdravka Zovka koja ogroman minus od čak deset golova smanjuje na -3 samo nekoliko sekundi prije kraja susreta.

Na semaforu je pisalo 33:30 kada Anita Blaće dobiva loptu i prilikom pokušaja udarca biva zaustavljena svima osim švicarskim sucima očitim prekršajem. Umjesto sedmerca i osmijeha na licima Koprivničanki mogli smo vidjeti samo čuđenje dok su gledale veliko slavlje domaćih igračica ne znajući što im se to zapravo dogodilo.

"Možda je u prvom poluvremenu bila prevelika razlika za njih, ali sam znao da ih možemo slomiti u zadnjih deset minuta. Vjerovali smo u to što smo pripremili za njih. U pravom trenutku povukli smo prave poteze, ali u ovoj utakmici suci nam nisu dali da uđemo u finale. Nisu nam sudili čisti sedmerac na kraju susreta, tragedija - to je ružno za sport", tužno je nakon utakmice zaključio trener Podravke, Zdravko Zovko.

Dok su Podravku predvodile ponovno odlična Miranda Tatari i Anita Bulath sa šest golova najbolja igračica susreta, Linn Kristin Riegelhuth sa čak 11 pogodaka najzaslužnija je za tijesnu pobjedu svoje ekipe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!