Nogomet

Neispavani Palmeiras eliminiran iz Kupa

Maja Giljanović • četvrtak, 01.05.2008.

Trener Vanderlei Luxemburgo nije ih izrijekom okrivio, ali stoji da su Recifeovi navijači do sitnih jutarnjih sati bučili ispred hotela u kojem su bili smješteni igrači Palmeirasa i navodno im petardama i navijanjem priredili besanu noć...

Također je autobus s igračima na ulasku na stadion kamenovala skupina "navijača", a sve je akumulirano okončalo eliminacijom Palmeirasa u trećoj rundi Kupa.

Romerito je u prvom poluvremenu zabio hattrick i unatoč igraču manje punih 40 minuta u drugom su dijelu dodali još jednog (b>Dutra) i favorizirane goste (koji su inače u Sao Paulu propustili cijeli naramak prigoda nakon čega je prva utakmica okončala 0:0) poslali kući s neočekivanih 4:1.

S druge strane Palmeirasov ljuti rival - Corinthians (od sljedeće sezone inače drugoligaš) nadoknadio je minus od 3:1 protiv Goiasa i golovima Incona dvaput, Santosa i Herrere slavili s visokih 4:0. Atletico Mineiro se, pak, oporavio od prvenstvene petarde protiv Cruzeira prošle nedjelje i s minimalnih se 1:0 zahvaljujući golu u gostima (ukupno 3:3) plasirao u sljedeću rundu nauštrb Nautica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!