Nogomet

Mourinho se ubrzo vraća

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 12.05.2008.

Portugalski trener Jose Mourinho otkrio je kako će se ubrzo vratiti poslu, no zasad ne želi otkriti o kojem klubu se radi, pa čak niti u kojoj državi će nastaviti karijeru...

Engleski Premiership nakon odlaska Josea Mourinha s kormila Chelseaja više nije isto natjecanje, mnogima nedostaju njegove kontroverzne izjave koje su zabavljale medije i javnost, a gotovo do ludila dovodile neke trenere ostalih klubova. Mourinho je od napuštanja Stamofrd Bridgea bez angažmana, a svako malo u medijima se pojavi ime kluba koji je navodno zainteresiran za njegove usluge.

Mourinho je redom sve angažmane odbijao, ali čini se kako je sada vrlo blizu dogovora o preuzimanju nekog kluba. 45-godišnji Portugalac odmara još od rujna prošle godine, a najviše ga se povezivalo s Milanom koji kreće ovog ljeta u rekonstrukciju momčadi.

"Uskoro ću ponovno početi trenirati neki klub. To je posao koji volim i želim se opet njime baviti. Jedino što mi u trenerskom poslu ne nedostaju su treninzi. Nikad nisam volio trčanje, zato nisam ni imao igračku karijeru. Puno draže mi je naređivati drugima da trče", rekao je Mourinho u svom stilu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!