Nogomet

Bez Owena i Jenasa na SAD i Trinidad

Zvonimir Šimunović • petak, 23.05.2008.

Iako neće nastupiti na Europskom prvenstvu, engleska nogometna reprezentacija narednih će deset dana iskoristiti za odigravanje dviju prijateljskih utakmica. Izabranicima Fabija Capella protivnicu su SAD te Trinidad i Tobago...

Gordi Albion počeo je s pripremama za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2010. gdje ga ponovno čeka Hrvatska. U srijedu, 28. svibnja, Englezi će na Wembleyju ugostiti izabranu vrstu Sjedinjenih Američkih Država, a četiri dana potom otputovat će u Port of Spain na megdan Trinidadu i Tobagu.

Fabio Capello pozvao je za tu priliku 31 igrača, a prvog dana okupljana već su stigla dva otkaza. Nakon što je i prije bilo izvjesno da će ovo okupljanje zbog ozljede koljena preskočiti veznjak Tottenhama Jermaine Jenas, nove zdravstvene tegobe (virus) spriječile su i napadača Newcastlea Michaela Owena da se pridruži reprezentativnim kolegama.

Dan više odmora od ostalih dobila su devetorica igrača Manchester Uniteda i Chelsea zbog nastupa u finalu Lige prvaka, a David Beckham će se reprezentaciji pridružiti u nedjelju, nakon što odradi klupske obveze za LA Galaxy.

Podsjetimo, ovo će talijanskom stručnjaku biti treća, odnosno četvrta utakmica na klupi engleske reprezentacije. U dosadašnje dvije ubilježio je po pobjedu (Švicarska) i poraz (Francuska).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!