Sportnet

Ćorluka dobio novog trenera

Tomislav Pacak • srijeda, 04.06.2008.

Kao što se već početkom tjedna najavljivalo, Mark Hughes postao je novi trener Manchester Cityja. Hughes se tako vraća u grad u kojem je proveo najbolje trenutke igračke karijere, samo u drugom dresu, onom Uniteda...

Manchester City potvrdio je danas kako je Mark Hughes čovjek koji će zamijeniti Erikssona na klupi kluba u kojem igra i Vedran Ćorluka. Bivši napadač Manchester Uniteda i dojučerašnji trener Blackburna potpisao je ugovor vrijedan, nagađa se, devet milijuna funti, a traje tri godine. Hughes će medijima biti predstavljen u četvrtak.

Vlasnik kluba, Thaksin Shinawatra, izjavio je za Daily Mail kako je presretan zbog dolaska Hughesa: "On je izvanserijski menadžer koji je postigao puno toga s Blackburnom. Mark je od početka bio prvi izbor našeg novog izvršnog direktora, Garryja Cooka. Zajedno će biti sjajan tandem, siguran sam da će se pokazati kao odlične akvizicije."

Navijači nisu baš oduševljeni načinom na koji se Shinawatra riješio Erikssona, no Tajlanđanin obećava bolja vremena za klub: "Pred Manchester Cityjem je uzbudljivo razdoblje i nadam se da navijači razumiju da dijelimo iste ciljeve. Ponekad to znači donositi teške odluke. Sada možemo zakoračiti u novu eru, s novom strukturom menadžmenta, velikom nadom i ambicijom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!