Ostali sportovi

Međunarodni lipanjski turnir

Sportnet • četvrtak, 05.06.2008.

Međunarodni lipanjski turnir i utrke - naziv je niza događaja koji će se od 6. do 8. lipnja održati na zagrebačkom hipodromu u organizaciji Zagrebačkog holdinga, Podružnice Upravljanje športskim objektima, Konjičkog kluba Zagreb, Kasačkog kluba Zagreb, Galopskog kluba Grič i Hrvatskog konjičkog poola...

Kao najvažnije događaje svakako valja istaknuti Međunarodni lipanjski turnir u preskakanju prepona, najstarije konjičko natjecanje u Hrvatskoj koje će ove godine doživjeti svoje 53. izdanje. Najuspješniji iz trodnevnog natjecanja u preskakanju prepona, koje će se održati od 6. do 8. lipnja, zadnjeg se dana bore za glavnu prestižnu nagradu natjecanja - Pehar Grada Zagreba.

Osim natjecanja u preskakanju prepona, posjetitelji zagrebačkog hipodroma moči će uživati i u galopskim i kasačkim utrkama, koje će se s početkom u 17 sati održati u subotu, 7. lipnja.

Na programu je pet galopskih utrka, a osobito interesantan bit će Trial Stakes, klasna galopska utrka na 1600 m koju trogoda grla mogu trčati samo jednom u životu.

Kasački klub Zagreb ove godine slavi 15 godina svog rada i postojanja povodom kojeg jednu od tri utrke posvećuje Gradu Zagrebu (Pehar Grada Zagreba, 2100 m).

Umjesto ulaznica, posjetitelji će moći kupiti program natjecanja po cijeni od 20 kuna, koji će vrijediti za sva tri dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!