Nogomet

Klasnić: "Nismo se došli zaje..."

Tomislav Pacak • ponedjeljak, 16.06.2008.
Klasnić: "Nismo se došli zaje..."
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Ivan Klasnić dobio je od Uefe nagradu za igrača utakmice Hrvatska - Poljska, što je konačna nagrada za čovjeka koji je u životu dobio puno veću bitku od bilo koje na nogometnom travnjaku...

Ivan je kratko prokomentirao nastup pričuvne momčadi i pobjedu protiv Poljske: "Ja bih samo rekao da sam sretan što sam bio dio ove ekipe. Novinari su rekli da je to C ekipa i da se zaje... na ovom Euru, ali mi smo pokazali da smo tu i da izbornik može na nas računati. Baš sam vrlo sretan što sam zaigrao s njima i hvala dečkima."

Koliko mu ovaj pogodak znači iz perspektive onoga što je prošao: "Sretan sam što sam uopće zaigrao opet nogomet i rekao sam da mi je sve bonus. Ovo mi je drugi nogometni život, ovo danas mi je kao san da sam istrčao na teren i zabio gol. Imao sam još dvije šanse, ali hvala Bogu da sam tu, da sam zabio, da smo osvojili tri boda i da smo prvi u skupini."

I izbornik Bilić zamoljen je da prokomentira njegovu priču: "O Ivanu je već sve rečeno ako živite kod nas ili u Njemačkoj. Mi smo se svi molili za njega. On je imao strašnu vjeru od prvog dana kada se to dogodilo, on je zapravio hrabrio i tješio nas. Uz tu vjeru, uz svoju snagu i uz Boga, on ne da je zdrav nego se vratio na teren na jednom fenomenalnom nivou. To je jedna savršena priča."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!