Nogomet

Fifa ima rezervni plan

HINA • nedjelja, 29.06.2008.
Fifa ima rezervni plan
Foto: EPA

Predsjednik Međunarodne nogometne federacije Sepp Blatter je najavio kako Fifa ima i plan B ukoliko se nastave problemi s organizacijom Svjetskog nogometnog prvenstva koje se 2010. godine treba održati u Južnoj Africi.

Blatter je kazao kako vjeruje da će Južna Afrika ubrzati radove i riješiti sve probleme, ali i dodao kako je Fifa spremna i na drugačiji rasplet događaja.

"Vjerujem kako će sve biti OK, no naravno da imamo i rezervnu varijantu. Trenutačno bi samo veliki potres mogao zaustaviti održavanje Svjetskog prvenstva u toj zemlji", kazao je Švicarac u razgovoru za austrijsku televiziju.

Blatter nije želio otkriti detalje plana B, no zato je uputio nekoliko kritika Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj. Blatter je uputio prigovor na suđenje, te na odluku Uefe da u svojem nadzornom centru odlučuje kakvu će TV sliku vidjeti gledatelji u svijetu.

"Na prvenstvu je bilo premalo sudaca za tako veliko i dugačko natjecanje", poručio je Švicarac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!