Nogomet

Del Bosque umjesto Aragonesa

Branimir Korać • utorak, 01.07.2008.
Del Bosque umjesto Aragonesa
Foto: HB-Press-Agency

Prema pisanju madridskog dnevnika Marce na klupu europskog prvaka Španjolske umjesto Luisa Aragonesa sjest će nekadašnji trener Reala Vicente del Bosque...

Luis Aragones otišao je kao veliki pobjednik. Začepio je usta silnim kritičarima, uzeo sa Španjolskom naslov europskog prvaka nakon 44 godine i predao kormilo reprezentacije. Iduće sezone vodit će turski Fenerbahče, a tek što je otišao, u Savezu su mu izgleda pronašli zamjenu.

Prema pisanju Marce novi izbornik španjolske nogometne reprezentacije bit će Vicente del Bosque. Del Bosque će na mjestu izbornika biti predstavljen u nedjelju "kada se malo smiri euforija oko osvajanja naslova", a već je poznat i Del Bosqueov stožer koji će činiti Toni Grande kao prvi pomoćnik i Javier Minano kao kondicijski trener.

Gotovo svi španjolski mediji navode kako je dolazak Del Bosquea gotova stvar što i ne čudi obzirom da je duže vrijeme bio želja ljudi iz Saveza i dijela navijača. Trenerska karijera mu je vezana najvećim dijelom uz madridski Real, a vodio je i turski Besiktas s kojim nije imao uspjeha.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!