Ostali sportovi

Otvoreno PH u wakeboardu

Sportnet • srijeda, 02.07.2008.
Otvoreno PH u wakeboardu

Na crikveničkoj plaži Balustrada od 27. lipnja do 6. srpnja 2008. odvija se šesto izdanje Sport FEST-a. Riječ je o već poznatoj desetodnevnoj manifestaciji koja je sastavljena od natjecanja u sedam različitih atraktivnih sportova u čiju su organizaciju uključeni matični savezi i organizacije s višegodisnjim iskustvom...

U ulozi organizatora ovogodišnjeg atraktivnog wakeboard natjecanja nalaze se Wakeboard klub Krk i Klub skijanja na vodi Crikvenica. Riječ je o nacionalnom prvenstvu Wakeboard - otvoreno prvenstvo Hrvatske u wakeboardu iza glisera. Wakeboard natjecanje ispred glavne crikveničke plaže održat će se u četvrtak 3. srpnja. Bit će to otvoreno prvenstvo Hrvatske, tako da mogu sudjelovati i rideri iz inozemstva, a očekuje se desetak sudionika iz Hrvatske i Slovenije koji će se natjecati u disciplini vožnje iza glisera/broda (boat wakeboard). Rideri će imati trening u jutarnjim satima, od 9.00 do 11.00, a zatim natjecanje u 17 sati.

Wakeboard klub Krk i Klub skijanja na vodi Crikvenica pozivaju sve zainteresirane da se pridruže ovom iznimno atraktivnom događanju. Ulaz je slobodan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!