Nogomet

Domenech ostaje izbornik

Branimir Korać • srijeda, 02.07.2008.
Domenech ostaje izbornik
Foto: EPA

Raymond Domenech unatoč debaklu na Euru u Austriji i Švicarskoj ostat će na klupi francuske reprezentacije. Predsjednik Francuskog nogometnog saveza Jean-Pierre Escalettes potvrdio je ovu odluku...

Da će Raymond Domenech nakon Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj postati bivši francuski izbornik, vjerovao je velik dio javnosti. No, Francuski nogometni savez povukao je pomalo neočekivanu odluku i Jean-Pierre Escalettes, predsjednik Saveza, objavio je kako Domenech ostaje na klupi.

Savez će Domenechu dati vremena do Nove godine da posloži momčad i da joj novi identitet. "Domenech će morati posložiti i predstaviti ambiciozniju i konkurentniju momčad sposobnu za povratak u vrh svjetskog nogometa. Prioritet nam je prolazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, a ukoliko dođemo u opasnost i sudjelovanje dođe u opasnost, razmotrit ćemo izbornikovu poziciju", rekao je predsjednik Saveza.

Inače, koliko god loših stvari je izrečeno o atmosferi u francuskoj reprezentaciji tijekom Eura, koliko god ta reprezentacija loše igrala, nakon Prvenstva dobar dio igrača preuzeo je krivicu na svoja leđa i izjasnilo se za ostanak Domenecha koji je tako dobio još jednu priliku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!