Nogomet

Queiroz želi na klupu Portugala

Antonija Pavlić • nedjelja, 06.07.2008.
Queiroz želi na klupu Portugala
Foto: HB-Press-Agency

Najozbiljniji kandidat za preuzimanje izborničke pozicije Portugala sadašnji je pomoćnik Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda, Carlos Queiroz. Prema pisanju portugalskih medija savez je Queirozu već ponudio četverogodišnji ugovor, a jedina prepreka u ostvarivanju dogovora je prvak Europe koji ne žuri pustiti Portugalca iz Manchestera...

Queiroz je već više puta istaknuo kako bi želio sjesti na portugalsku klupu, ali kako nije sve u njegovim rukama. Pristanak mora dati i engleski i europski prvak, Manchester United, koji pak, nije pretjerano zadovoljan odlukom Queiroza da napusti Manchester United.

Queiroz je dosad vodio mladu reprezentaciju Portugala (1991. - 1994.), a prije nego što je zauzeo mjesto pomoćnika na klupi Manchestera vodio je Južnu Afriku. Osim toga slovi i kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje trenerske palice od Alexa Fergusona kada ovaj napokon odluči otići u mirovinu. No, kako se Ferguson još uvijek vrlo dobro drži i osvaja trofeje, Queiroza na izborničkoj klupi, kako se čini, nećemo gledati doskora.

"Ne znam što bih puno mogao reći. Ovo je stvar koja se treba dogovoriti između dviju institucija. Nemam puno više za dodati, stvar nije u mojim rukama", rekao je portugalski stručnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!