Vodeni sportovi

"Nadamo se medalji"

Hrvoje Vuković • ponedjeljak, 07.07.2008.
"Nadamo se medalji"
Foto: Sandro Donda

Nakon tri jake utakmice, konačno je došao red i na jedan malo bolji trening. U četvrtom kolu vaterpolskog EP-a svladana je Slovačka s uvjerljivih 15:5, a Hrvatska logično nije odigrala punom snagom, čuvajući se za nadolazeće, puno važnije utakmice. Izbornik Rudić bio je stoga zadovoljan utakmicom, iako se pravi zaključci nisu mogli izvući protiv ovakvog protivnika...

"Ovo je bio nešto jači trening za nas. Mogli smo igrati bez pritiska i isprobavati neke kombinacije. Čekaju nas daleko teži protivnici u borbi za medalju, pa će i utakmice biti daleko jače. Osim toga, nemojte zaboraviti kako smo se morali drugačije pripremati zbog Olimpijskih igara", izjavio je Ratko Rudić za službenu stranicu EP-a.

Igor Hinić samo je kratko dodao kako danas nisu imali nikakvih problema sa Slovacima te da se nadaju osvajanju medalje. Slovački izbornik Nakić nije bio uzneimren porazom: "Ovo je bila normalna utakmica s realnim rezultatom. Ovo nam je dobra priprema za drugi dio natjecanja i razigravanje za mjesta". Istog mišljenja bio je i Juraj Zatovič izjavivši kako njihov vaterpolo nije na razini onog u najboljim reprezentacijama te da nisu niti mogli očekivati pobjedu protiv Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!