Vodeni sportovi

"Nervoza i nedisciplina"

Hrvoje Vuković • utorak, 08.07.2008.
"Nervoza i nedisciplina"
Foto: Sandro Donda

Hrvatska je odigrala još jednu lošu i bezidejnu utakmicu na Europskom vaterpolskom prvenstvu. U posljednjem kolu izborili smo samo bod protiv Grka (10:10) i tako izgubili i teoretske šanse za prvo mjesto i direktan plasman u polufinale...

"Grci su igrali bez ikakvog pritiska, pošto im rezultat ove utakmice nije ništa značio jer nisu mogli dalje. Nama je trebala pobjeda, no odigrali smo nervozno i nedisciplinirano. Nisam sretan s konačnim rezultatom", požalio se Ratko Rudić nakon utakmice na službenoj stranici EP-a u španjolskoj Malagi. Igor Hinić je pak ocijenio kako smo odigrali dobru utakmicu te da možemo biti zadovoljni s remijem.

Talijan na klupi Grka, Alessandro Campagna bio je izrazito zadovoljan: "Nakon loše utakmice protiv Španjolske, vrlo sam zadovoljan kako je momćad danas reagirala. Odlično smo odigrali igrača više i što se tiče Olimpijskih igara, ovo je bio vrlo važan susret za nas".

Nikos Deligiannis bio je sličnog mišljenja: "Loše smo krenuli u turnir sa tri poraza, no danas smo konačno pokazali za što smo sve sposobni. Sada s nestrpljenjem očekujemo Olimpijske igre".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!