Vodeni sportovi

Rudić: "Zaustavio nas je sučev zvižduk"

Ivana Strahija • petak, 11.07.2008.
Rudić: "Zaustavio nas je sučev zvižduk"
Foto: Sandro Donda

Hrvati se nisu plasirali u finale Europskog prvenstva u Malagi, a izbornik naše reprezentacije je kao uzrok za poraz od Crne Gore naveo "čudne" sudačke odluke.

Ratko Rudić je sa svojim momcima ostvario zacrtano, ušao je u polufinale. A zašto nisu prošli u finale Rudić objašnjava riječima: "Startali smo dobro, u prve dvije četvrtine bili smo bolje organizirani od protivnika. No, u drugom dijelu susreta počele su neke čudne sudačke odluke i prečesto nas je zaustavljao sučev zvižduk u kontra-napadima. Crnogorci su takvu situaciju sjajno iskoristili."

Premda većina Hrvata nije očekivala laku utakmicu protiv Crnogoraca, nisu očekivali ni poraz. Iznenađenje turnira još je jedan razlog za zadovoljstvo crnogorskog tima: "Ovo mi je peto Europsko prvenstvo, no još do sada nisam bio toliko oduševljen. Danas neću razmišljati o protivnicima u finalu, posvetit ću se jednostavno uživanju u trenutku", kazao je nakon polufinala s Hrvatskom crnogorski izbornik Petar Porobić.

Boris Zloković, desetka Crne Gore, također nije skrivao zadovoljstvo: "Igrali smo, svi do jednog briljantno. Pobijedili smo zbog odlične koncentracije u teškim trenucima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!