Vodeni sportovi

"Sreća je bila na strani Mađara"

Ivana Strahija • nedjelja, 13.07.2008.
"Sreća je bila na strani Mađara"
Foto: Sandro Donda

Uistinu infarktni završetak, koji nam je za dlaku izmakao trofej iz ruku. Nakon povratka od tri gola zaostatka, naši su reprezentativci trebali odraditi još samo taj finiš, no po izbornikovom mišljenju - nisu imali sreće.

"Kad se sve zbroji i oduzme zadovoljan sam prvenstvom i igrom koju su pokazali moji igrači. U posljednjem smo susretu puno griješili, ali isto tako imali i fantastična razdoblja, koja ćemo pamtiti. Mislim da smo zavrijedili broncu. Na kraju je presudila sreća, Mađari su je imali više", rekao je nakon borbe za treće mjesto Europskog prvenstva u Malagi Ratko Rudić.

Denes Kemeny, mađarski izbornik, presretan je što kući nosi broncu, jer je strahovao zbog ozljeda važnih igrača: "Bili smo bez ozlijeđenih Zoltana Szecsija i Tibora Benedeka, a kroz utakmicu smo dobili i mnoga isključenja. Zbog toga su ostali igrači morali podnijeti dodatni teren, bilo nam je jako teško, ali smo na kraju uspjeli. Utakmica je bila odlina, prava priprema za Olimpijske igre."

Utakmicu je jednim dijelom samo gledao i Tamas Kasas, igrač mađarske reprezentacije: "Zbog tri sam prekršaja bio prisiljen gledati sa strane, i moram reći da mi je bilo vjerojatno teže no ovima u igri. No, ovo je iza nas i sad se možemo koncentrirati na Peking."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!