Ostali sportovi

Peyton Manning nakon operacije na "mirovanju"

Mario Majdić Natrlin • utorak, 15.07.2008.
Peyton Manning nakon operacije na "mirovanju"

QB Indianapolis Coltsa, Peyton Manning, obavio je operaciju na lijevom koljenu, nakon kojeg su mu liječnici odredili izbivanje sa terena u periodu od četiri do šest tjedna...

Dvostruki MVP lige i osvajač Super Bowla će tako propustiti početak priprema svoje momčadi, ali se očekuje njegov potpuni oporavak do početka sezone koju Coltsi otvaraju 7. rujna protiv Chicago Bearsa na novom, Lucas Oil stadionu.

Operacija je, prema navodima predsjednika Coltsa, Billa Poliana, provedena nakon što je Manning počeo osjećati povećanu bol u koljenu, što je upućivalo na moguću infekciju. Polian je u priopćenju za medije naglasio kako se radi o rutinskoj operaciji, te da će se Manning obratiti medijima na početku priprema koje započinju 25. ovog mjeseca.

Jedan od najboljih dodavača svih vremena, osim po snažnoj i preciznoj ruci, poznat je i po čvrstini i izbjegavanju ozljeda. Manning je startao 160 uzastopnih utakmica za Coltse, što je, ukoliko Brett Favre ne promijeni odluku i ostane u mirovini, najduži niz u ligi.

"Ulazim u svoju 11. godinu. Imam 32 godine, ali osjećam kao da mi je tijelo mlađe. Osjećam se kao da sam u tijelu 28-godišnjaka jer sam imao odličnu zaštitu svoje napadačke linije. Nadam se da će mi to omogućiti da igram još nekoliko godina.", izjavio je Manning.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!