Ostali sportovi

Kevin Jones se priključuje Bearsima

Mario Majdić Natrlin • srijeda, 16.07.2008.
Kevin Jones se priključuje Bearsima

Kevin Jones, prošlogodišnji probijač Detroit Lionsa, karijeru nastavlja u Chicagu. Jones i Bearsi su potpisali jednogodišnji ugovor koji bi trebao dovesti do "oživljavanja" probijačke igre u "gradu vjetra"...

Kevin Jones je ovo ljeto provodio aktivno tražeći svoj novi dom. Zainteresiranih je bilo dosta, ali su najžešću bitku vodili Pittsburgh Steelersi i Chicago Bearsi - koji su naposljetku i dobili novo pojačanje za sljedeću sezonu.

A pojačanje, osobito u napadu, osobito u probijačkoj igri, više je nego dobro došlo za Bearse. Momčad iz Illinoisa je ranije ovaj mjesec otpustila problematičnog Cedrica Bensona koji nije ispunio svoja očekivanja, a sa sobom je donio i mnogo problema izvan terena. Zatim su potpisali rookieja Matta Fortea (izbor drugog kruga ovogodišnjeg drafta), koji bi u kombinaciji s iskusnim Jonesom mogao biti rješenje problematičnom probijanju. Uz bok njima je i mladi Adrian Peterson koji je pokazao da ima potencijala i služit će kao kvalitetno oružje u napadu Bearsa.

U prošlogodišnjoj sezoni, koju je proveo u Detroitu, Jones se probio za ukupno 581 yard uz osam TD-a. Propustio je zadnju utakmicu zbog ozljede koljena nakon čega je uslijedila teška operacija i mukotrpni oporavak. Upravo je to koljeno glavni upitnik iznad Kevina Jonesa, a samim time i igre Bearsa.

Uzbuđen sam. Upoznat sam sa situacijom i dugogodišnjom tradicijom pobjeđivanja. Gledajući Bearse, znam da su čvrsta, probijačka momčad. Jedva čekam da postanem dio nje.", užurbano je komentirao Jones.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!