Ostali sportovi

Jason Taylor novi član Redskinsa

Mario Majdić Natrlin • ponedjeljak, 21.07.2008.
Jason Taylor novi član Redskinsa

Miami Dolphinsi i Washington Redskinsi, obavili su zamjenu u kojoj je defensive end Jason Taylor poslan u Washington, dok su Redskinsi kao kompenzaciju dobili pravo na izbor u drugoj rundi drafta 2009. i izbor šeste runde drafta 2010...

Ovaj trade se dogodio tek nekoliko sati nakon što su Redskinsi na početku svojih priprema izgubili svog DE-a Philipa Danielsa, kojeg bi ozljeda koljena mogla koštati i cijele sezone. Redskinsi su tako ostali poprilično tanki na toj poziciji i pod hitno im je trebao netko tko će je popuniti.

I doveli su Taylora, jednog od ponajboljih igrača na tom mjestu u obrani.

Dosadašnji je igrač Dolphinsa šest puta izabran za Pro Bowl, 2006. je proglašen najboljim obrambenim igračem lige, a u svojih 11 sezona je sakupio 117 sackova.

"Njegova igra govori sama za sebe. Mislim da je lagano pričati o Jasonu Tayloru. Ima statistiku i sve ostalo što je potrebno za dokazati ono što je učinio", zadovoljno je izjavio Vinny Cerrato, potpredsjednik Dolphinsa, naglasivši kako su sretni što su mogli ovu poziciju u obrani popuniti igračem ovakvog "kalibra" u ovako alarmantnoj situaciji.

Taylor je posljednjih mjeseci punio novinske stupce, s obzirom da se nije najbolje slagao s novim režimom u Miamiju, predvođenim Billom Parcellsom. Vodstvo Dolphinsa nije opravdavalo njegove "hobije" izvan terena i nepriključivanje momčadi za vrijeme organiziranih timskih aktivnosti ovog proljeća. Iako je odlazak 33-godišnjaka nekoliko puta demantiran, izgleda da se samo čekala prava prilika za odlazak Taylora uz pravu "cijenu".

Iako je Taylor najavio svoj odlazak iz footballa nakon sljedeće sezone, Cerrato tvrdi s 100% sigurnošću da će nova akvizicija Redskinsa igrati dulje od toga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!