Ostali sportovi

Casiraghi odredio olimpijce

Maja Giljanović • četvrtak, 24.07.2008.

Pierluigi Casiraghi je odredio popis 18-ero putnika na Olimpijske igre sljedećeg mjeseca...

Prvo ime je definitivno Lazijev Tommaso Rocchi - 31-godišnjak je jedini među 18 igrača stariji od 23 godine - pala su time u vodu sva nagađanja oko puta u Peking velikana poput Francesca Tottija, Alessandra Del Piera i Filippa Inzaghija čijim su se imenima zadnjih mjesec dana, naime, nabacivali talijanski mediji.

Casiraghijev izbor nije ni Napolijev Andrea Russotto s tim da je 20-godišnji "novi Roberto Baggio" prva rezerva u slučaju nečije teže povrede, a suigrač Fabiano Santacroce, "novi", pak, "Alessandro Nesta" mu je naprotiv suspendiran.

U pričuvi su još i Candreva, Ranocchia i Sirigu, a na popisu reprezentativaca s druge strane najzvučnija su imena Villarrealovog Giuseppea Rossija te Fiorentininog Riccarda Montoliva.

Tu su i: Abate (Torino), Acquafresca (Cagliari), Bocchetti (Genoa), Cigarini (Parma), Coda (Udinese), Consigli (Atalanta), Criscito (Genoa), De Ceglie (Juventus), De Silvestri (Lazio), Dessena (Parma), Giovinco (Juventus),Marchisio (Juventus), Motta (Udinese), Nocerino (Palermo) i Viviani (Brescia).

Azzurrine koji su u utorak s Rumunjskom remizirali 1:1 u Pekingu čeka Skupina D i Kamerun, Honduras te Južna Koreja, a za medalju će se boriti u prvom redu protiv Argentine, Brazila i Nizozemske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!