Košarka

Wade najugodnije iznenađenje

Branimir Korać • četvrtak, 24.07.2008.
Wade najugodnije iznenađenje

Trećeg dana priprema američke košarkaške reprezentacije u Las Vegasu, trener Mike Krzyzewski dao je prve opservacije o stanju igrača, a po njemu najugodnije je iznenađenje Dwyane Wade...

Stanje Dwyanea Wadea prije početka priprema najviše je brinulo Mikea Krzyzewskog. Branič Miami Heata bio je u priličnim problemima prošle sezone, većinu utakmica propustio je, prvo bog ozljede ramena, a zatim i ozljede koljena, i Krzyzewski nije znao što može od njega očekivati. Međutim, Wade je došao posve spreman.

"Dwyane je najugodnije iznenađenje početka ovih priprema. Očito je da je puno radio kako bi došao posve spreman na ove pripreme. Već sada je u formi, a najbolje tek očekujemo", zadovoljan je Coach K.

Posljednji trening propustio je LeBron James koji se ozlijedio dan ranije. Iako je riječ o lakšem uganuću nožnog zgloba, američki stožer i sam igrač nisu željeli riskirati i LeBron je dobio kraći odmor.

"Nisam još spreman za potpuni napor. Da je zglob spreman, trenirao bih. Na treninzima idemo snažno, punom snagom, a nisam danas još spreman za to", kazao je LeBron.

James je ispucao nekoliko šuteva, odradio je onaj lakši dio posla, ali nije vježbao s ostatkom momčadi. Propustit će i prijateljsku utakmicu s Kanadom koja je na rasporedu u petak, a na treningu bi se mogao pojaviti već danas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!