Ostali sportovi

Pennington novi QB Dolphinsa

Mario Majdić Natrlin • subota, 09.08.2008.
Pennington novi QB Dolphinsa

Nakon što je postao "višak" u momčadi Jetsa koji su ga otpustili, Penningtonu nije trebalo dugo da nađe novi posao. Karijeru nastavlja u Miamiju, u uniformi Dolphinsa...

Iako bez službene informacije, spominje se ugovor na dvije godine, vrijedan 11.5 milijuna američkih dolara.

Potpredsjednik Dolphinsa, Bill Parcells, u svoje je je redove doveo igrača kojeg je osobno draftirao kao 18. izbor 2000. godine. Momčad Dolphinsa je napravila velike izmjene u svom rosteru u nadi da će dobrom igrom prošlogodišnju sezonu (1-15) ostaviti daleko iza sebe.

Dolazak Bretta Favrea u Jetse, značio je odlazak Penningtona koji je toj momčadi podario osam godina svog života. Ipak, zahvalan je na iskustvu koje je zaradio igrajući u New Yorku.

"Naučio sam mnogo i postao bolji profesionalac i čovjek zbog mog iskustva u New Yorku. Ne žalim niti se osjećam posramljenim zbog bilo čega što se dogodilo dok sam igrao tamo.", izjavio je Pennington.

Nema se ni čega sramiti. Dodavač, čija je dosadašnja karijera razapeta između atributa dobrog vođe i kritike zbog nedovoljno snažne ruke, proglašen je "Povratnikom godine" u sezoni 2006. nakon što je Jetse odveo u doigravanje, iako je imao dvije teške operacije u rasponu od osam mjeseci. Tu je godinu zabilježio 3.352 prebačena yarda.

Situacija s QB-ima u Miamiju (John Beck, Josh McCown i novak Chad Henne) nije bila baš najblistavija, s obzirom da, u otvorenoj bitci za startno mjesto, ni jedan dodavač nije uspio zadiviti trenere. Dolazak 32-godišnjeg veterana, vjerojatno znači kraj za Becka ili McCowna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!