Ostali sportovi

"Amerika je najvažnija"

Tea Lokas • četvrtak, 14.08.2008.
"Amerika je najvažnija"
Foto: FaH

Nakon lagane pobjede nad Nijemcima, nad kojima su barakude odradile mali trening, misli su uperene prema sljedećoj utakmici, koja zasigurno neće biti tako malen zalogaj. Amerikanci su sada imperativ, kako kaže dvostruki strijelac Mile Smodlaka, a njihov jedini poraz došao je danas od strane Srba...

Ovako je naš centar, Mile Smodlaka, prokomentirao današnju pobjedu nad Nijemcima za vaterpolski portal crowaterpolo: "Igramo dobro, dobro smo i radili. Naporno je, ali ćemo izdržati do 24. ovog mjeseca, to sigurno. Sad nas čeka utakmica protiv vrlo dobre Amerike. Pobjeda je imperativ."

Naš zaštitni znak i zvijezda vodilja, Ratko Rudić, ne želi trčati pred rudo kad se pred njim nalaze još dvije utakmice od kojih je jedna protiv Amerikanaca koji su do danas bili neporaženi na Olimpijskim igrama.

Izbornik je u par kratkih rečenica iznio svoja razmišljanja nakon ovako lagano odrađenog nastupa protiv njemačke ekipe: "Kontrolirali smo igru i rezultat i zbog toga sam zadovoljan. Amerikanci su odlično spremljena momčad. Bili su drugi u Svjetskoj ligi. Morat ćemo ući punom snagom u tu utakmicu. Ta sljedeća utakmica je sad najvažnija."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!