Ostali sportovi

"Bio sam spreman za finale"

HINA • petak, 15.08.2008.
"Bio sam spreman za finale"
Foto: Davor Sajko

"Bio sam spreman za utrku na 21.50 sekundi, pa stoga nisam čak ni razočaran što nisam u finalu, već ponajviše isplivanim rezultatom", kazao je nakon polufinalne utrke na 50 slobodno Duje Draganja...

Draganja, koji je u ovoj disciplini osvojio srebrnu medalju u Ateni, bio je peti u svojoj polufinalnoj skupini i isplivao ukupno deseto vrijeme polufinala - 21.85, što je novi hrvatski rekord.

Najbrži rezultat u polufinalu isplivao je Francuz Alain Bernard - 21 sekundu i 54 stotinke, a za finale je trebalo plivati 21.76.

"Naravno da sam jako razočaran, stvarno sam bio spreman plivati 21.50 sekundi, a gdje je nestalo tridesetak stotinki, ne znam. Morat ću ozbiljno razgovarati sa svojim trenerom Mikeom Bottomom, postoji čak i mogućnost da se nakon sedam godina raziđemo. U ovih sedam godina zajedničkog rada imali smo dosta uspjeha i zapravo samo jedan i pol kiks. Ovo u Pekingu računam kao pola kiksa jer sam ipak isplivao državni rekord", izjavio je Draganja, koji je kazao da još ima motiva za plivanje i nakon OI.

"Motiva još ima, još sam gladan uspjeha i bit će još medalja. Moram samo izvući pouku iz ove sezone, pronaći razlog zašto su svi tako strašno napredovali, a ja jedini nisam", zaključio je Draganja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!