Ostali sportovi

Paović ipak poražena

Goran Tomičić • srijeda, 20.08.2008.
Paović ipak poražena

Sandra Paović je u drugom kolu olimpijskog turina poražena od španjolske Kineskinje 4:2. Naša igračica je odigrala jako dobro, no ipak nije mogla do pobjede...

Zanimljiv prvi set presudila je veća koncentracija Yanfei Shen u završnici, no Paović je izjednačila u drugom setu. Shen je održavala prednost do rezultata 7:5, ali je tada Sandra na krilima dobrih servisa i sjajne napadačke igre napravila seriju 6:0 za izjednačenje.

Treći set ipak nije bio toliko dramatičan kako izgleda prema rezultatu 11:9 za Shen. Kineskinja pod španjolskom zastavom je agresivnom igrom stigla do 8:2, a naša igračica je tada iznenadila iznimnom preciznošću i uspjela je smanjiti na 10:8, ali potom nije iskoristila servis i Shen je povela 2:1. U četvrtom setu je Paović u obrambenoj fazi igre osvojila pet poena, a ni Kineskinje onda ne mogu ništa učiniti.

Paović je u petom setu imala prednost 8:6, ali Shen je uspjela preokrenuti i povesti 3:2. Sličan je bio i posljednji set u kojem naša igračica nije uspjela zadržati prednost 6:4, a Shen je u napetoj završnici bila koncentriranija i izborila je plasman u iduće kolo.

Olimpijske igre, 2. kolo
Shen Yanfei - Sandra Paović 4:2 (11:8, 7:11, 11:9, 6:11, 13:11, 11:9)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!