Ostali sportovi

Tragedija u New Yorku

Mario Majdić Natrlin • nedjelja, 24.08.2008.
Tragedija u New Yorku

Koliko god to zvučalo pretjerano, tragedija je riječ koja najbolje opisuje gubitak Osija Umenyiore do kraja sezone. Super Bowl prvaci, Giantsi, tako ostaju bez prvog imena svoje obrane...

Ozljeda u predsezonskoj utakmici s NY Jetsima najvjerojatnije će ostaviti dubok trag na ovogodišnjoj sezoni Giantsa. DE Osi Umenyiora je u jednoj akciji ozlijedio lijevo koljeno i napustio teren. Iako prve vijesti nisu nagovještavale ovakav rasplet, NFL Network objavljuje da Umenyiora mora na operaciju (u utorak) koja će ga koštati sezone.

Umenyiora je s Giantsima protekle sezone osvojio Super Bowl. Ubilježio je 56 tacklea i 13 je puta rušio dodavača. Bio je jedini predstavnik Giantsa na Pro Bowlu i očekivalo se da će ove sezone, u duetu s Justinom Tuckom, stvarati velike probleme za protivničke napade. Krenuo je čvrsto, zadavši QB-u Brownsa, Dereku Andersonu, potres mozga u predsezonskoj utakmici. Njegova atraktivnost igranja i atletizam nedostajat će i navijačima, a njegova je ozljeda u potpunosti zaokrenula potencijalnu putanju Giantsa koji će morati učiniti mnogo da nadoknade njegovo izbivanje. Mathias Kiwanuka će možda preuzeti zadatke na njegovoj poziciji.

Organizacija Giantsa, do objavljivanja ovog članka, nije službeno potvrdila ovu vijest.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!